Forside Idegrundlag Booking Skoleforløb Fritidshjemsforløb Særlige forløb Undervisnings materialer Nyhedsbrev Galleri 10 års jubilæumsskrift Sponsorer Hvem er vi Kontakt -In English

Solcelle AMV


Et DNF projekt støttet af Nordea-fondens naturvidenskabelige festivalspuljeSkramloteket var så heldige at modtage et sponsorat fra Nordea-fondens naturvidenskabelige festivalspulje 2014, i forbindelse med Dansk Naturvidenskabs Festival i uge 39. Med dette sponsorat kunne vi udvikle et særligt forløb som vi kan afikle tre gange.

Dette års projekt tog udgangs punkt i årets tema "vejen til fremtiden". Skramloteket valgte at vidre udvikle AMV`en (blinkmaskinen) og tilføjede en solcelle og genopladelige batterier, således at AMV`en kom til at køre på vedvarende energi.

I uge 39 fik Skramloteket besøg af en 7. klasse fra Husum skole, som ud over at bygge deres solcelle AMV, fik undervisning i elektricitetens historie og solcelleteknologi. Fredag den 26. september viste eleverne deres produkter frem på Brønshøjtorv sammen med elever fra Utterslev skole.
Senere i uge 8 havde vi igen besøg af en 7. klasse fra husum skole som byggede det andet af de tre sæt solcelle AMV`er.Book solcelle AMV forløbet

Det er muligt at booke det sidste solcelle AMV forløbet, dette gøres på samme måde som den almindelige bookning. Der kan bookes besøg på Skramloteket i perioden 15. maj - 1. juni ved at sende en e-mail til skram@skramloteket.dk.

Norgesgade 3, 2. sal, 2300 København S, Tlf: 93 10 04 44