Forside Idegrundlag Booking Skoleforløb Fritidshjemsforløb Særlige forløb Undervisnings materialer Nyhedsbrev Galleri 10 års jubilæumsskrift Sponsorer Hvem er vi Kontakt -In EnglishArduino webserveren til afsending af e-mails.


Dette projekt omhandler hvordan man får en arduino med et ethernet shiels til at sende e-mails. Projektet er baseret på et tidligere projekt af en fyr ved navn Jake. Hans oprindelige projekt kan findes her. Serveren kan kalde en funktion og derved sende en e-mail til mig Gmail konto. En tråd om dette kan findes på arduinos forum her.

Dette system fungere med en SMTP server. Den kan sende mails når man tilslutter til den og beder den om det. Man kan oprette en gratis konto på http://www.smtp2go.com/. Her har man mulighed for at sende 20 mails om dagen. Ved oprettelse skal man opgive en brugernavn og et password. Det er disse der skal bruges i arduino koden.

Mailsystemet fungere ved at webserveren laver en forbindelse til en SMTP-server og beder den om at sende en mail. Dette fungere ved at forbinde til serveren, i dette tilfælde smtpcorp.com igennem port 2525 og sende teksten herunder. Kryptering foregår med siden http://base64-encoder-online.waraxe.us/.


AUTH LOGINSig til serveren at du ønsker at logge ind
Tmljb2xhajE5ODc= Send det krypterede brugernavn
MTIzNDU2 Send det krypterede password
MAIL FROM: <nicolaj.joergensen@gmail.com>Det er lige meget hvad der står her
RCPT TO: <nicolaj.joergensen@gmail.com>Send modtagerens rigtige adresse
DATA Fortæl at der nu kommer dataen til mailen
from: Potteplanten@stuen.comDenne adresse bliver listed på emailen.
to: nicolaj.joergensen@gmail.comHer kan stå hvad som helst
SUBJECT: From your arduinoEmnet i emailen
Skriv en blank linie
Dette er en email tekst Teksten til emailens body
.Skriv et punktum
QUITLuk forbindelsenThe code for the arduino is shown below. The sketh can be downloaded here.

Norgesgade 3, 2. sal, 2300 København S, Tlf: 93 10 04 44